Personal sports nutrition plan: Zes maanden abonnement

Personal sports nutrition plan: sportdagboekanalyse met persoonlijk sportvoedingsplan met zes maanden opvolging

Wil jij het optimale uit je voeding halen en streef je naar prestatieverbetering? Train je voor een specifieke wedstrijd of run? Jouw basisvoeding speelt dan een belangrijke rol. Deze moet in orde zijn en passen bij je sport- en beweegmomenten. De timing en samenstelling van de maaltijden rond het sporten, vochtinname en herstel zijn belangrijk.

In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Jouw huidige trainings- en eetpatroon vormt de basis voor jouw persoonlijke sportvoedingsadvies. Hiermee kun je zelf aan de slag, met regelmatige feedback van en naar mij gedurende deze periode.

Ingrediƫnten: intakegesprek van 45 minuten, persoonlijk sportvoedingsplan rondom je trainings- en wedstrijdschema, 3 persoonlijke gesprekken van 30 minuten, onbeperkt coaching per email met antwoord binnen 48 uur en eventuele aanpassingen van je plan gedurende deze zes maanden.

72,50 euro per maand

Wil je een persoonlijk voedingsadvies of abonnement, maar passen jouw wensen niet precies binnen bovenstaande mogelijkheden? Bel me gerust om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Let op:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Cliƫnten op medische verwijzing kan ik helaas niet aannemen, maar wel doorverwijzen.