7Volwaardige en professionele begeleiding naar jouw sportieve doel

Personal sports nutrition plan: sportdagboekanalyse met persoonlijk sportvoedingsplan

Wil jij het optimale uit je voeding halen en streef je naar prestatieverbetering? Jouw basisvoeding speelt dan een belangrijke rol. Deze moet in orde zijn en passen bij je sport- en beweegmomenten. De timing van de maaltijden rond het sporten, vochtinname en herstel zijn belangrijk. Maar ook: wat neem je voor, tijdens en na lange inspanningen?

In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en doelen. In een dagboek houd je jouw (wekelijkse) sportmomenten bij. Dit gebruik ik als basis voor de uitwerking van jouw persoonlijke sportvoedingsadvies. In het vervolggesprek nemen we het advies samen door en kun je zelf aan de slag. Eventuele extra vervolggesprekken en feedbackmogelijkheden in overleg.

Dit plan is ook heel geschikt voor mensen met veel dagelijkse beweging in hun beroep, zoals militairen of politiepersoneel.

187,50 euro

Wil je een persoonlijk voedingsadvies of abonnement, maar passen jouw wensen niet precies binnen bovenstaande mogelijkheden? Bel me gerust om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Let op:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Cliƫnten op medische verwijzing kan ik helaas niet aannemen, maar wel doorverwijzen.