Ben jij CrossFit trainer en draai je deze weken minder uren dan normaal? Wellicht is de online cursus “Coach course: practical nutrition for functional fitness trainers” iets voor jou!

Wat kun je verwachten?
– zin en onzin over voeding , gebaseerd op wetenschap
– gezond en duurzaam staat voorop
– praktijkvoorbeelden
– veelgestelde vragen van atleten (en antwoorden natuurlijk 😉)

Deze cursus voor functional fitness coaches (bijvoorbeeld CrossFit) is bedoeld om je tools te geven voor goed onderbouwd advies aan jouw atleten. Ga je hiermee op de stoel van een voedingsprofessional zitten? Nee. Als trainer kun je met gedegen basiskennis best algemene adviezen aan je leden geven over voeding. Wordt het specialistischer, stuur dan iemand door naar een voedingsprofessional.

Wie ben ik als jouw trainer?
Enthousiaste CrossFitter en sportvoedingskundige (BSc). Sinds een jaar of vijf begeleid ik CrossFit atleten van alle niveaus naar een gezondere leefstijl op het gebied van voeding. Er is momenteel zoveel (on)zin te lezen over voeding dat mensen niet meer weten wat ze moeten geloven.
Ik kan natuurlijk niet álle CrossFitters in Nederland bereiken. Hier zie ik dus een mooie rol voor jullie als trainers weggelegd. Jullie staan namelijk nog meer in contact met de atleten en zien ze regelmatig.

Tijdsinvestering: gemiddeld 5-8 uur voor 5 modules. Je kunt beginnen wanneer en waar je wil en hebt drie maanden toegang tot het cursusmateriaal.

Heb je interesse, meld je aan via info@kellyhendriks.nl. Vragen? Neem contact op via 06-45106041.

Prijs: 79 euro ex BTW voor de eerste tien aanmeldingen, standaard prijs is 99 euro ex BTW.
Wil je persoonlijke feedback op je casusopdrachten? Dan betalen de eerste tien 109 euro of anders de standaard prijs van 129 euro.