Wil je weten welke voeding bij jouw CrossFit lifestyle past?

Neem vrijblijvend contact op:

E-mail: 
info@kellyhendriks.nl

Of stuur een appje: 
06 – 45 10 60 41

OVER KELLY

Deskundig, praktisch en betrokken

Wel eens bij een diëtist geweest en was het lastig uitleggen wat een Oly training of een chipper is? Bij mij hoeft dat niet, ik weet namelijk precies wat het inhoudt. 

Dat, gecombineerd met een gedegen specialisatie in sportvoeding, zorgt dat je aan het goede adres bent bij mij. Ik help je jouw voeding rondom CrossFit te optimaliseren. Praktisch, met voedingsmiddelen en niet alleen macro’s waarbij je het verder zelf mag uitzoeken.

Wie ik ben? Een enthousiaste CrossFitter die meer wil dan ze kan ;). Al jaren train ik bij CrossFit Gymert. Vanuit deze passie coach ik de laatste vijf jaar voornamelijk Crossfitters van alle niveaus naar een gezondere leefstijl op het gebied van voeding. 
Daarnaast vind je mij vooral bij lokale boeren om met mijn fiets eten te halen. Ik hou van local food! 

 

Face to face & online

Ik coach face to face vanuit de oudste CrossFit box van het Europese vasteland CrossFit Gymert, Je bent van harte welkom op deze vette locatie!
Ook coach ik online, via bijvoorbeeld Skype of FaceTime. Een combinatie van de twee kan ook.
Naast deskundig advies kun je ook betrokkenheid verwachten. Eten is namelijk niet alleen functioneel, maar ook emotioneel, cultureel en sociaal. Persoonlijke begeleiding met oog voor jouw situatie is mijn aanpak.

Opleidingen

– Voeding & Diëtetiek HAN
– Sportdiëtetiek HAN
– VLAG Course Nutrition & Sport, Wageningen University
– Postgraduate Diploma Sports & Nutrition, International Olympic Committee
– Food, Exercise and the Gut, Monash University
– Acceptance and Commitment Training.

TESTIMONIALS

Kelly heeft mij super geholpen in de voorbereiding naar de wedstrijden toe tot het adviseren op de wedstrijddagen zelf over wat ik kan en mag eten. Elke maand een terugkoppeling gesprek gehad waarbij we samen wat aanpassingen konden doen aan het eetschema. Na 4 maanden super begeleid te worden heb ik mijn doel behaald met haar hulp.

- Koen Kerschot

Kelly heeft mij super goed geholpen bij het verbeteren en professionaliseren van mijn voedingspatroon. Om structureel mee te kunnen gaan doen met de crossfit-top van Nederland moet de basis, waaronder mijn voeding, beter kloppen. In de afgelopen maanden is mijn herstelvermogen gigantisch verbeterd, ben ik vet verloren en toch veel sterker geworden. Kelly heeft rekening gehouden met mijn werk-en trainingstijden, en met mijn hekel aan in de keuken staan. Dit zorgde er voor dat ik de adviezen al snel mijn nieuwe standaard kon maken!

- Annick Missotten

Kelly heeft niet alleen een super fijn voedingsplan gemaakt, maar zorgt er ook voor dat je gemotiveerd blijft door zelf contact op te nemen over hoe het gaat. En niet alleen dat, ze houdt ook rekening met mijn persoonlijke situatie. Als ik een vraag heb krijg ik altijd snel een antwoord waar je daadwerkelijk ook wat mee kan. Ik ben ontzettend blij met de resultaten en samenwerking met Kelly.

- Susanne Rikken