Wil je weten welke voeding bij jouw CrossFit lifestyle past?

Neem vrijblijvend contact op:

E-mail:
info@kellyhendriks.nl

Of stuur een appje:
06 – 45 10 60 41

 

VOEDING IN JOUW BOX

Te druk voor?

Wil je als box extra aanbod voor je leden op het gebied van voeding? Hulp nodig bij het kiezen van de juiste smoothies, bars of supplementen voor je box?

Het kost veel tijd om alles op het gebied van sport en voeding bij te houden en te filteren. Ik kan dit voor jullie uit handen nemen. Zo houden jullie tijd over voor training en programmering en het runnen van een goede box. Op deze manier hebben jullie een volledig servicepakket, zonder zelf extra tijd erin te hoeven steken. Ik kan tevens online coaching bieden voor jullie leden.

w

Voorlichting in jouw box?

Voor groepen tot en met ~25 personen kan ik workshops verzorgen over hoe een gezonde basisvoeding eruit kan zien. Denk hierbij aan zaken als energiebalans, feiten & fabels, The Zone en Paleo. Als vervolg daarop kan ik een workshop geven over sportspecifieke voeding bij CrossFit. Daarbij komt vooral aan bod wat en wanneer je eet voor een training/wedstrijd, optimaal herstel, eventuele sportvoedingsproducten en – supplementen. 

Boodschappensafari

In overleg met de lokale supermarkt kan ik een boodschappensafari aanbieden.
Vinden leden het lastig om gezonde keuzes te maken in de supermarkt? Wat zijn überhaupt die gezonde keuzes? En is “gezond” voor iedereen wel hetzelfde? Kun je wel alle boodschappen voor een gezonde leefstijl in de supermarkt doen? Of moet je verskratjes, natuurwinkels en boerenmarkten afstruinen?
De supermarkt een one-stop shop voor je gezonde, bewuste boodschappen. Het kan!
Om antwoord te krijgen op al deze vragen duik ik met jullie leden de lokale super in voor een exclusieve boodschappensafari.

De CrossFitter leert dan

  • hoe je bewuste(r) keuzes maakt
  • hoe je een etiket leest
  • hoe je door too good to be true ‘gezondheidsclaims’ heen prikt
  • hoe je producten vergelijkt
  • hoe makkelijk het is om je mandje of kar te vullen met gezond voedsel voor jou

Uiteraard kan iedereen me tijdens het bezoek alles vragen.

Online cursus voor trainers

De Coach Course: practical nutrition for functional fitness trainers is bedoeld om je tools te geven voor goed onderbouwd basis voedingsadvies aan jouw box members.
Met deze cursus krijg je meer handvaten om antwoord te geven op vragen en uitspraken als “Van koolhydraten word ik dik, hoeveel mag ik er eten”, “ik heb een langzaam metabolisme, daarom val ik niet af” of ‘Ik heb gehoord dat intermittent fasting dé oplossing is voor iedereen, zal ik dit ook gaan doen?”.
Ga je hiermee op de stoel van een voedingsprofessional zitten? Nee. Als trainer kun je met gedegen basiskennis best algemene adviezen aan je leden geven over voeding.
De training bevat wetenschappelijk gebaseerde informatie, praktijkvoorbeelden, veelgestelde vragen en opdrachten om de stof te verwerken.
De gemiddelde tijdsinvestering is 5-8 uur.

 

Assortiment voeding

Hebben jullie een toffe bar waar leden net zoveel tijd doorbrengen als dat ze trainen en wil je een uitgebalanceerd CrossFit assortiment kunnen aanbieden? Ik denk graag met jullie mee over geschikte producten zoals energiemuffins en herstelsmoothies, sportvoedingsproducten en voedingssupplementen.