Wil jij goed het nieuwe jaar in en aan de slag met gezonde voeding die passen bij je CrossFit leefstijl?

Wat kun je verwachten?
– zin en onzin over voeding, gebaseerd op wetenschap
– gezond en duurzaam staat voorop
– praktische tips
– veelgestelde vragen (en antwoorden natuurlijk 😉)

Wat ga je eigenlijk leren in de cursus?
Uiteraard beginnen we net als met CrossFit met de fundamentals. Als de basis van de voeding niet goed staat, dan kun je dat niet recht breien. Die basis kan er voor iedereen wel iets anders uitzien.
Daarna leer je wat over wat je energiebehoefte en -verbruik bepaalt en hoe energiebalans in elkaar zit.
Paleo en The Zone horen bij CrossFit. Wat houdt dit nu eigenlijk in en welke voedselpatronen zijn er nog meer? Is er een voedselpatroon dat voor elke CrossFit atleet het beste is?
Als laatste gaan we nog in op, jawel, prestatiebevorderende supplementen. Bewust als laatste, omdat de voeding simpelweg belangrijk is als basis. De supplementen die werken (en dat zijn er minder dan je denkt) worden eruit gelicht en de fabeltjes rondom andere supplementen komen ook aan bod.
Als allerlaatste komen er nog veel gestelde vragen langs.
Na elke module is er de mogelijkheid om je kennis te testen of je eigen voeding eens onder de loep te nemen met behulp van opdrachten en vragen.

Wie ben ik als jouw trainer?
Enthousiaste CrossFitter en sportvoedingskundige (BSc). Sinds een jaar of acht begeleid ik CrossFit atleten van alle niveaus naar een gezondere leefstijl op het gebied van voeding of hoe ze voeding kunnen inzetten om hun prestatie te verbeteren. Er is momenteel zoveel (on)zin te lezen over voeding dat mensen niet meer weten wat ze moeten geloven. Ik probeer wat duidelijkheid te scheppen in de chaos en duidelijk mee te geven dat er niet één waarheid is en dat het voedingspatroon dat bij jou past heel persoonlijk is.

Tijdsinvestering: gemiddeld 5-8 uur voor 5 modules. Je kunt beginnen wanneer en waar je wil en hebt drie maanden toegang tot het cursusmateriaal. Via de chat kun je vragen stellen aan en ervaringen delen met andere cursisten en natuurlijk mijzelf. Na voltooiing volgt er een groepssessie voor Q&A met mij en ontvang je een certificaat.

Heb je interesse, meld je aan via info@kellyhendriks.nl. Vragen? Neem contact op via een WhatsApp bericht op 06-45106041.

Prijs: 75 euro incl. BTW.